• ул. Биљановска бр. 47 Куманово
  • +389 70 334 212
Contact Name Here
Position:
Position
Address:
Street Address
Suburb
State
Zip Code
Country
Phone:
Telephone
Fax:
Fax
Send an Email
Miscellaneous Information:

Information about or by the contact.

Оли-Оникс е претпријатие основано на 27.12.1991 vo Kumanovo. Од тогаш па наваму прераснува во една професионална и специјализирана фирма за обработка на сите видови гранит и мермер.

Следете не