Сабота, 18 Јан 2020
You are here:
Добредојдовте !!
ЗА НАС PDF Печати Е-пошта

Дооел Оли-Оникс

Ул.Трајко Јовановски Кмет бр.34 , Куманово

ж.с. 380 – 4 – 159283 – 001 – 53 , Депонент: Прокредит Банка

Тел/факс: 031/412 – 211 , емаил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

 

 

 

 

Оли-Оникс е претпријатие основано на 27.12.1991. Од тогаш па наваму прераснува во една професионална и специјализирана фирма за обработка на сите видови гранит и мермер.

Со многугодишната тешка и вредна работа, со целосната посветеност на желбите и барањата на клиентите, со примена на најсовремената технологија како и со големото искуство стекнато во работата успеавме да ја добиеме водечката улога на наШиот пазар. Слободно можеме да тврдиме дека во нашите погони се исполнуваат желбите и барањата на нашите муштерии при изработка на сите видови надгробни споменици. Дека успеваме да ги задоволиме сите стандарди за квалитет на производите и дека асортиманот со кој што располагаме ке го задоволи и најпробирливиот купувач.

На овој начин сакаме да се претставиме на сите кои што имаат потреба за нашите производи и услуги а бидејки нашата специјалност е изработка на надгробни споменици имаме отворено и две филијали во Скопје и Куманово лоцирани веднаш до градските гробишта.

 
Добредојдовте !! PDF Печати Е-пошта

Почитувани посетители, Ви благодариме што ја посетивте нашата интернет страна, тука ќе Ви бидат презентирани дел од производите и услугите кои ги нуди нашата компанија, квалитетот, високиот професионализам и врвната експертиза која ја нудиме...

Повеќе...